Wordt een echte SwimStar! Geef je hier op!!

SwimStar

Vind je het ook zo kicken om ‘van de hoge’ te springen, zo hard mogelijk naar de overkant te zwemmen, van de glijbaan te ‘roetsjen’ of de mensen nat  te spetteren met een ‘bommetje’? Dan ben je een echte waterrat en moet je zeker verder lezen.

 

Je zwemdiploma heb je vast en zeker al op zak. Maar als je nóg beter of sneller wilt leren zwemmen, ga dan eens een kijkje nemen bij een zwemvereniging bij jou in de buurt. Dan kun je bijvoorbeeld meedoen aan wedstrijdzwemmen, een partijtje waterpolo spelen, ‘dansen in het water’ of mooie sprongen maken van de duikplank!

Met SwimSTAR leer je in 4 lessen (Shoot, Trick, Action en Race) iets van wedstrijdzwemmen, synchroonzwemmen, schoonspringen en waterpolo. Na elke les krijg je een sticker die je op een diploma plakt. Na 4 lessen heb je een volgeplakt diploma en ben je een SwimSTAR!

Wil je daarna nog meer leren van alle zwemsporttakken, dan kun je verder gaan met het Sterrenplan, bij ons noemen we dat ‘Ik Zwem Beter!’. Dit is uitgebreider dan SwimSTAR en kan één of twee jaar duren.

SwimStar1

Zwemmen is supergezellig en gezond. Je kunt het op elk niveau doen, puur voor de lol of juist heel fanatiek. Zwemclub de Zwoer is een van de 450 zwemverenigingen in Nederland. Wedden dat je daar heel snel allemaal nieuwe vrienden en vriendinnen maakt?

Wanneer? Donderdag 28 februari, 7, 14 en 21 maart. Tijd? 16.30 tot 17.30
Waar? Zwembad de Zwoer in Driebergen, je kan je melden bij de kassa, dan mag je naar binnen
Voor wie? Kinderen met minimaal een B-diploma
Kosten? Deelname is volledig GRATIS

Wat moet je meenemen? Je zwemkleding en een goed humeur!

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.