Scholieren zwemtoernooi 2015

Op zaterdag 28 november vond het jaarlijkse Scholierenzwemtoernooi in zwembad Laco De Zwoer plaats. Dit jaar heeft Chr. Jenaplanschool De Kring de eerste plaats behaald op dit toernooi.

Tijdens dit toernooi streden ruim 200 leerlingen van zeven basisscholen in Driebergen uit groep 3 tot en met groep 8 tegen elkaar. De school die de meeste punten verzamelt met individuele races en de estafettes wint het toernooi.
Dit jaar heeft Chr. Jenaplanschool De Kring de eerste plaats behaald op dit toernooi! Met slechts 2 punten verschil won De Kring van de winnaar van vorig jaar, Instituut Coolsma. Het was heel leuk en spannend tot het laatste moment!

Alle kinderen hebben volop genoten van dit zwemfestijn, van de jonge wedstrijdzwemmers tot de jongste deelnemers van zes jaar die nog maar net hun diploma hebben behaald. Iedereen kon meedoen op zijn of haar niveau.
Meer uitslagen vindt u op www.scholierenzwemtoernooi.nl.

Winnaars 2015

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.