Wat hebben de zwemmers van IK ZWEM BETER hun conditie verbeterd!

IZB februari 2016 afzwemmen

Onze toppers van Ik Zwem Beter!

”Probeer in 5 minuten zo veel mogelijk baantjes te zwemmen”, vroegen we. En daar gingen ze! Tjonge, wat deden ze hun best! Er was weer een afzwemmoment bij IK ZWEM BETER van zwemclub De Zwoer. In de voorbereiding van 8 weken leerden de zwemmers onder andere hoe ze hun vriendje of vriendinnetje kunnen vervoeren in het water, maar ook hoe ver ze onder water kunnen zwemmen. Ook het duiken kwam weer aan bod: dat vinden de zwemmers altijd erg leuk! En ze leerden allerlei technieken die het zwemmen makkelijker maken. Na afloop kregen de zwemmers hun diploma en oorkonde met de gezwommen tijden op 25m borstcrawl, 25m schoolslag en 25m rugslag.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.