Diploma op zak? Op zoek naar een nieuw zwemavontuur?

Gratis proeflessen?

Bij de gevarieerde Ik zwem beter-lessen (wo. 17.30 – 18.30) of
bij het wedstrijdzwemmen (ma, di, do 18.15 – 19.15).

Ik zwem beter-lessen:
Heb je net je A- of B-diploma? Voor kinderen van 6 t/m ongeveer 10 jaar zijn er leuke lessen  “Ik zwem beter”.De kinderen ontdekken daar op een speelse manier allerlei takken van de zwemsport, zoals wedstrijdzwemmen, synchroonzwemmen, schoonspringen en waterpolo. Een leuke manier om het zwemmen te blijven oefenen en in conditie te blijven. Gratis introductielessen op woensdagen van 17.30 – 18.30 uur. Meer info via info@dezwoer.nl

Wedstrijdzwemmen:
De wedstrijdzwemmers (vanaf ca. 6 jaar) trainen op maandag, dinsdag en donderdag 18.15-19.15 uur. Daarnaast is er een Masters programma voor 20-plussers die actief willen blijven.

Van harte welkom
Zwemmen is leuk en gezond. Of je het nou puur voor de lol doet of juist heel fanatiek. Onze zwemmers komen uit Driebergen maar ook uit Bunnik, Doorn, Odijk, Wijk bij Duurstede en Zeist. Alle liefhebbers van water zijn van harte welkom om kennis te maken.

Informeer naar de mogelijkheden via info@dezwoer.nl

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.