Uitslag SZT 2016

178 kinderen deden zaterdag (26 nov) mee aan het Scholierenzwemtoernooi! Net als vorig jaar won basisschool “De Kring”. Ook voor de zwemmers van de andere scholen was het een feest om mee te doen. Terwijl het buiten bijna onder de 0 graden dook, genoten de zwemmers binnen van de bijna tropische sfeer. Aangemoedigd door familie en schoolgenoten deden alle zwemmers, ook de 16 ouders en leerkrachten, hun uiterste best.

De winnaars van 2016-11-26 SZT, "De Kring"

De winnaars van 2016-11-26 SZT, “De Kring”

Bedankt: deelnemers, alle vrijwilligers van zwemvereniging De Zwoer en Laco De Zwoer!
Bekijk hier alle uitslagen.

Ook enthousiast geworden om meer met zwemmen te doen?

Bij zwemvereniging De Zwoer kunnen kinderen van ongeveer 6 – 10 jaar op een speelse manier de zwemsport ontdekken bij Ik Zwem Beter. Ze leren samenwerken, bouwen uithoudingsvermogen en zelfvertrouwen op. En met 4 verschillende modules per jaar houden de kinderen plezier in zwemmen. Woensdag 17.30 – 18.30 uur.

Er zijn ook mogelijkheden voor wedstrijdzwemmers, masters- en triatlonzwemmen en seniorenzwemmen. Grijp je kans om conditie op te bouwen, techniek aan te scherpen, core stability te vergroten en je fitter te voelen. Wil je er meer over weten of mee komen zwemmen en het ervaren tijdens de gratis introductietrainingen? Stuur ons een e-mail naar: info@dezwoer.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.