Een weekend vol wedstrijden

Dit weekend was er een van uitersten. In Eindhoven verschenen Mariëlle en Jasper aan de start tijdens de Nederlandse Junioren & Jeugd Kampioenschappen korte baan (NJJK). Een feestje en weer een eer om aan mee te mogen doen! Ze deden er weer een dosis ervaring op, onder begeleiding van trainer Dennis. Mariëlle zwom bovendien een PR op haar 50 m rug.

De vier zwemmers in Veenendaal: Jenna, Reza, Ifra, Jeffrey

Veel dichter bij huis zwommen 2 Zwoer-zwemmers hun allereerste echte wedstrijd bij “Vallei 25” in Veenendaal! Reza en Jenna van Ik zwem beter-training durfden het wel aan om samen met Jeffrey en Ifra naar deze wedstrijd te gaan. Jeffrey en Ifra hebben als minioren wedstrijdzwemmers al vaker wedstrijden gezwommen. Trainster Marian begeleidde hen en maakte er een gezellige dag van. Het was voor de nieuwkomers best wel spannend en ook heel gaaf. In deze wedstrijd wordt alleen maar 25 meter gezwommen in de 4 slagen: rugslag, schoolslag, borstcrawl en (voor wie het al geleerd heeft) vlinderslag. Het sluit mooi aan bij een onderdeel van elk IZB afzwemmoment: kijken in hoeveel secondes de zwemmers 25m zwemmen. Als ze ontdekken dat het steeds sneller gaat, merken ze hoe veel ze geleerd hebben. Alle 4 de zwemmers hebben super gezwommen en mooie tijden neergezet.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.