Internationaal zwemtoernooi Herford

Beste zwemmers en zwemsters,

Ook dit jaar zijn we weer van plan om, bij voldoende animo, deel te nemen aan de wedstrijd in Herford in Duitsland. Dit is een wedstrijd waarbij we de mogelijkheid hebben om te kamperen op het terrein van het zwembad en deze wedstrijd duurt een heel weekend. Het is altijd een heel gezellig weekend, waarbij het zwemmen en de gezelligheid hand in hand gaan. Nieuw dit jaar is dat er ook 50 meters worden gezwommen, dus voor ieder wat wils. Geef je vooral op, want hoe meer mensen er mee komen hoe gezelliger!

Wil je meer informatie over de wedstrijd en de afstanden die er worden gezwommen, kijk dan even naar de uitnodiging op onze website. Je kunt je opgeven bij Jan Dogger tot 1 mei.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.