Feestelijke afsluiting zwemseizoen

Afgelopen weekend was er een feestelijke afsluiting van ons zwemseizoen. Te beginnen met een sprintfestijn wedstrijd in Amersfoort. Voor sommige zwemmers best een spannende wedstrijd omdat dit de eerste keer zwemmen in een 50 meter lange baan terwijl zij gewend zijn aan een 25 meter bad. Tijdens deze wedstrijd konden de zwemmers punten verzamelen op alle afstanden: eerst de 50 meter vlinderslag, daarna de 50 meter rugslag, toen de 50 meter schoolslag en als laatste op de 50 meter vrije slag. De drie zwemmers met de meeste (FINA) punten werden beloond met een mooie medaille. Tot slot waren er ook nog twee estafettes waar onze zwemclub aan mee deed. Eerst was er voor de jongere zwemmers een 4 maal 100 meter wisselslag en daarna was er voor de oudere een 10 maal 100 meter estafette. Onze 21 zwemmers hebben het tijdens deze wedstrijd super goed gedaan! Jurriaan had een clubrecord gezwommen op de 50 meter rug en Charlotte had de beste verbetering van haar tijd op de 50 meter vlinderslag met wel 137 procent! Voor Jeffrey, Jasper, Rick, Esmerala, Daisey, Mijke en Suzanne was er eremetaal. Het was een ontzettend leuke en geslaagde wedstrijd waar veel van onze zwemmers van veel verschillende leeftijden (8 tot 24 jaar) aan mee zwommen.

Na afloop van de wedstrijd was er nog een eind BBQ op het terrein van Laco De Zwoer in Driebergen. Ouders en zwemmers van alle groepen van onze vereniging waren uitgenodigd om het einde van het seizoen met ons te vieren. Wonder boven wonder was het ondanks de voorspellingen toch droog en erg zonnig. Dit hielp natuurlijk erg mee tijdens deze geslaagde dag. De kinderen konden naast het eten ook genieten van de faciliteiten zoals trampolines, schommels en een volleybal veld en gingen moe maar voldaan (met vieze voeten) naar huis.

Wij hopen dat iedereen het ook gezellig heeft gehad en zien iedereen graag terug na de zomervakantie!

De trainingen zullen weer beginnen in de week van 4 september.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.