Pieter Challenge

Voor de geïnteresseerden is er (buiten de zwemclub om) op 11/12 augustus de Pieter Challenge voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Zie hieronder de uitnodiging en link om je op te geven.

Het programma van de Pieter Challenge bestaat uit het kijken naar de series van de World Cup, leerzame clinics en een wedstrijd. Tijdens de clinics wordt aandacht besteed aan zwemtechniek, stroomlijn en de start. De clinics worden gegeven door (ex-)topzwemmers. De middag wordt afgesloten met een wedstrijd in het stadion van de FINA/airweave Swimming World Cup Eindhoven.

Deelname aan de Pieter Challenge is open voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar die in het bezit zijn van een KNZB zwemdiploma. De deelnemers worden ingedeeld in groepen op basis van niveau en ontvangen uiterlijk een week voor de Pieter Challenge een email met informatie over in welke groep ze ingedeeld zijn.

https://www.scoorjetoegang.nl/pieter-challenge/pieter-challenge/

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.