Start van het nieuwe zwemseizoen

Beste zwemmers en zwemsters,

Zoals jullie misschien al wel gelezen hebben in de nieuwsbrief gaat het nieuwe zwemseizoen volgende week weer van start. Vanaf maandag 28 augustus zullen de trainingen voor het wedstrijdzwemmen weer beginnen. De Ik Zwem Beter groep begint 1 week later op woensdag 6 september.

Ter informatie, de wedstrijdagenda staat al op onze website dus kun je de wedstrijden alvast in de agenda zetten. De zwemcompetitie en de Heuvelrug wedstrijden zijn verplichte wedstrijden, dus probeer deze data vrij te houden.Wij hopen jullie natuurlijk allemaal weer te zien en kijken uit naar komend seizoen!

Ben je nog geen lid maar lijkt het je wel leuk om eens te kijken of zwemmen wat voor je is? Het is bij ons mogelijk om 3 keer gratis mee te trainen. Je kunt je hiervoor opgeven via het proefles formulier op onze website of stuur een mailtje naar info@dezwoer.nl. Wij bieden trainingen aan voor verschillende niveaus en leeftijden (zie website), dus voor ieder wat wils.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.