Sporten met anderen

Wat gaan 8 weken toch snel… Voor de zwemmertjes van Ik Zwem Beter van zwemclub De Zwoer was er weer een afzwemmoment. En het thema was “Ik sport samen met anderen”. Zwemmen gaat vaak over je eigen lijf en je eigen ontwikkeling. Maar de afgelopen weken oefenden de jonge zwemmers nou juist om bewust samen met anderen te zwemmen: kijken naar elkaars verschillen, in gelijk ritme zwemmen, een zwemslag verzinnen en die nadoen. Of elkaar vervoeren, je medezwemmer redden. Best spannend en leuk om allemaal te doen.

Maar ook een balspel, overgooien, vangen en zwemmen met de bal is iets wat ze samen deden. En natuurlijk verschillende sprongen maken. Het blijft toch het leukste om als bommetje te water te gaan… Dat wil je op een afzwemmoment allemaal best nog eens laten zien!

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.