Medailles voor zwemmers de Zwoer

Juno wint brons en goud!

Afgelopen 10 maart vond de derde swimkick-minioren wedstrijd in Houten plaats, een speciale wedstrijd voor onze jongste zwemmers. Vijf van onze zwemmers mochten meedoen aan deze wedstrijd waar zij een aantal korten afstanden (25m en 50m vrij en 25m en 50m schoolslag) zwommen. Voor Juno de Roos  was dit haar eerste wedstrijd en dit was meteen een succesvolle wedstrijd voor haar. Zij won op de 25 school brons en op de 25 vrij zelfs goud met super mooie tijden.

Tijdens het paasweekend was er ook een wedstrijd voor onze oudere zwemmers. Bij het Ijssalom Bemer zwemtoernooi in Soest deden 16 van onze zwemmers mee. Het door de Duinkikkers georganiseerde toernooi was een erg gezellig wedstijd en iedereen van onze vereniging heeft zeer goed gepresteerd. Er zijn wel 30 persoonlijke records gezwommen waarbij Jasmijn wel 142% sneller heeft gezwommen dan haar vorige persoonlijke record.

Vanzelfsprekend zijn er ook een groot aantal medailles (26!) binnengesleept. Marcus Fabriek won goud op de 100 vrij; Leon Jansen zilver op de 100 vrij en zilver op de 200 vrij; Jenna Kelly zilver op de 50 rug; Elaine Geeven zilver op de 50 vrij, op de 100 vrij en brons op de 50 rug; Rosalie Reef won goud op 50 vrij, 100 vrij, 50 vlinder en de 50 school; Jefffrey Visser zilver op de 100 wissel, 50 vrij en 100 vrij en brons op de 50 rug; Yasmijn Geurtsen goud op de 100 vlinder en brons op de 100 school; Mariëlle Visser goud op de 100 rug, zilver op de 200 wissel en brons op de 100 vrij.

Verder hebben ze met maar liefst twee estafette teams op zowel de 4x50m vrij en 4x50m wissel goud en brons gewonnen. Ook waren er mooie tijden voor Ifra Boumediani, Sterre Zeeuw, Letja Slakhorst, Isis Wichman, Jordan Jansen, Gia Han Vu en Maud Roelofsen.

Natuurlijk willen wij onze trainer Steven ook bedanken voor het coachen van al onze talenten!

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.