Wat een gezellige boel in het zwembad tijdens de IK ZWEM BETER lessen van zwemclub de Zwoer.

De Sjors sportief activiteit is van start gegaan, kinderen van diverse basisscholen kunnen zo kennismaken met onze zwemclub. 4 weken zwemmen verschillende kinderen mee met onze eigen zwemmers om zo kennis te maken met de zwemsport.

In de eerste les stond er een fun activiteit en techniektraining op het programma koprollen maken op diverse manieren vooruit, achteruit, van kant op een mat en ja natuurlijk allemaal tegelijk.. ja de zwemmers kunnen en durfden dit wel. Techniektraining voor rugslag en duiken en als afsluiter een estafette in de breedte van het zwembad.

De paastraining was een andere training dan normaal, memorie in het water. Jazeker het kan. Een ei vervoeren door het water op een lepel en doorgeven aan je teamgenoot, ook dat kan als estafette. En een fun estafette met gezellige paasoren op. Ook dat kan bij Ik zwem beter.

Nieuwsgierig geworden wat we allemaal doen en hoeveel plezier onze zwemmers hebben tijdens onze trainingen de Ik zwem beter lessen zijn op woensdag van 17.30 tot 18.30 uur.

Kijk op www.dezwoer.nl of mail naar info@dezwoer.nl en kom gezellig 4x met ons meezwemmen.

Voor de foto’s van de Sjors Sportief activiteit kunt u naar deze link.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.