Goede resultaten op de Regiokampioenschappen

De zwemmers van de Zwoer hebben de afgelopen weken erg hard gezwommen op verschillende Regio Kampioenschappen. Onze jongste zwemmers hadden de regiofinale in Veenendaal, waarbij twee gouden medailles zijn gewonnen door Rosalie (zie foto rechts). De andere zwemmers, Jenna, Jeffrey en Elaine hebben ook heel goed gezwommen. In de twee weken daarvoor hadden de ouderen zwemmers hun regio finale in het 50-meter bad in Amersfoort. Hier zijn drie medailles zijn gewonnen, twee bronzen en één zilveren op alle rug-nummers door Mariëlle. Ook hebben Charlotte, Gia-hân, Juriaan, Jasper, Nathalie en Maud daar mooie tijden gezwommen. De de estafette 4×100 vrij van Nathalie, Charlotte, Gia-hân en Mariëlle was een groot succes. Alle drie de weekenden waren heel gezellig en de zwemmers hebben het naar hun zin gehad!

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.