Medaille-regen op NK voor zwemster van zwemclub de Zwoer

Op zondag 1 juli was er weer de jaarlijks terugkerende zwemwedstrijd voor de beste 24 zwemmers van Nederland in de leeftijd t/m 11 jaar. Rosalie Reef had zich voor deze officieuze NK voor minioren weten te kwalificeren. Onder begeleiding van coach Steven zwom Rosalie op 4 verschillende afstanden, en wist hierbij maar liefst tot 3 keer toe het podium te behalen! Op de 200m wisselslag was haar tijd goed voor een 7eplaats, op de 100m vrijeslag èn op de 100m schoolslag een 3eplaats, en tot slot behaalde ze nog een 2eplaats op de vlinderslag! Wat een fantastische dag in het 50m bad in Dordrecht, de zwemclub sluit hier mee het wedstrijdseizoen succesvol af.

Heb jij net je zwemdiploma en ben je ook zo dol op zwemmen? Kom dan eens kijken bij de leuke lessen van “ik zwem beter” bij Zwemclub de Zwoer in Driebergen. Hierbij kan je op een speelse manier diverse takken van zwemmen, zoals wedstrijdzwemmen of synchroon-zwemmen, ontdekken. In september starten de lessen weer, gratis introductielessen op woensdagen van 17:30 – 18:30. Informeer naar de mogelijkheden via info@dezwoer.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.