Rabo Clubkas Campagne 2018

Ook dit jaar doen wij weer mee aan de Rabo Clubkas Campagne. Met deze actie wil de Rabobank Rijn en Heuvelrug een bijdrage leveren aan het verenigingsleven. Zij stelt in totaal 150.000 euro beschikbaar dat verdeeld wordt over alle stemmen. Elke stem is dus geld waard en is afhankelijk van de totale hoeveelheid stemmen.

Hoe werkt het?

Leden* van de Rabobank Rijn en Heuvelrug krijgen een email met hun unieke stemcode. Hiermee kunnen zij stemmen op hun favoriete verenigingen in de regio (1 oktober t/m 15 oktober). In totaal kunnen zij 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee op 1. Onze vereniging ontvang uiteindelijk het op ons aantal uitgebrachte stemmen maar de waarde van een stem.

Het opgebrachtte geld is gebruikt voor extra trainingsmateriaal. Dit jaar is het de bedoeling dat de opbrengst wordt gebruikt voor de aanschaf van nieuwe zwemvliezen voor onze jonge Ik Zwem Beter groep.

Daarom willen wij onze leden oproepen om te stemmen en anders familie en vrienden te vragen op ons te stemmen.

Alvast bedankt voor jullie stem!

 

*Let op: alleen leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug mogen stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Je kunt controleren of je al lid bent via Rabo Internetbankieren. Bij ‘uw gegevens’ staat in de laatste tabel van ‘persoonlijke gegevens’ of je lid bent van de Rabobank of niet. Je ziet dan ook gelijk of jouw e-mailadres bekend is bij de bank. Alleen als dat bekend is, ontvang je vanaf 1 oktober een persoonlijke stemcode.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.