Succes tijdens thuiswedstrijd Z&PC De Zwoer

Afgelopen weekend was alweer het laatste deel van het Heuvelrug circuit. Het was een fraai seizoen met mooie wedstrijden waar goede tijden zijn gezwommen. Traditie getrouw worden tijdens deze laatste thuiswedstrijd de medailles verdeeld. Onze zwemmers wilden dus goed presteren om een medaille te kunnen behalen. Met 39 nieuwe persoonlijke records hebben onze zwemmers hun uiterste best gedaan. Dit werd voor sommige dan ook beloond met een medaille! Als kers op de taart heeft onze club ook het algemeen ploegen klassement gewonnen.

Voor nu willen wij graag alle trainers en vrijwilligers bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. Zonder hen is het niet mogelijk om deze wedstrijden te organiseren.

Wij kijken al uit naar het volgende zwemseizoen. Hopelijk jullie ook!

Tot volgend jaar!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.