Lidmaatschap

Proefzwemmen

Leuk dat je graag zwemt! Voordat je lid wordt kan je ook eerst eens komen kijken en twee keer gratis proefzwemmen. Stuur een e-mail naar info@dezwoer.nl als je wilt proefzwemmen. Dan overleggen we op welke dagen je kunt komen zwemmen. Als je wedstrijden gaat zwemmen, bepaalt je trainer in overleg met jou hoeveel dagen per week je gaat trainen en op welke dagen. Er wordt normaliter minimaal 2 avonden per week getraind, van maandag tot en met donderdag.

 

Inschrijven

Je kunt je inschrijven door het inschrijfformulier te downloaden, printen, in te vullen en op te sturen onze secretaris per adres Mw. Van Vollenhovenpark 1, 3971 CW in Driebergen. Mailen mag ook naar info@dezwoer.nl.

Zodra je lid bent van onze vereniging melden we je aan bij de KNZB als bondslid. Het lidmaatschapsjaar van onze vereniging loopt niet parallel aan de systematiek van de KNZB. De KNZB kent namelijk een lidmaatschapsjaar dat gelijk loopt aan het kalenderjaar. Het lidmaatschap voor de KNZB wordt aangegaan vanaf het moment van aanmelden tot het eind van het kalenderjaar. Dus als je bijvoorbeeld halverwege het jaar jouw lidmaatschap van onze zwemvereniging opzegt, betaalt u tot het einde van het kalenderjaar de contributie van de KNZB.

Opzeggen

Je kunt op 2 momenten opzeggen, namelijk per 1 juli of per 1 december. Opzeggingen voor de periode september tot en met december dienen uiterlijk  op 1 juli voorafgaande aan deze periode binnen zijn. Opzeggingen voor de periode januari tot en met juni dienen uiterlijk op 1 december voorafgaande aan deze periode binnen te zijn. Een opzegging moet schriftelijk worden gedaan bij de secretaris van onze vereniging (secretaris@dezwoer.nl).

NB: Tussentijdse opzegging en hiermee gepaard gaande restitutie van contributie van een periode is niet mogelijk.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.